ΑΡΧΙΚΗ > Η Εταιρεία > Ποιότητα & Ασφάλεια

Ποιότητα & Ασφάλεια

Ο συνεχής έλεγχος και επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων, συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη της εταιρείας και την ικανοποίηση του πελάτη. Για το σκοπό αυτό, η Extraco SA διαθέτει δικό της εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου και σύγχρονο πεδίο δοκιμών.

Η αυστηρή νομοθεσία και κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αυξήσει σημαντικά τις απαιτήσεις ασφαλείας κατά την παραγωγή, διακίνηση και χρήση των εκρηκτικών.

Η Extraco SA έχει αναπτύξει τη δική της τεχνολογία για την παραγωγή του Πετραμμωνίτη(ΑΝ-FO), του Αμμωνίτη και των Εκρηκτικών Γαλακτωμάτων (EM-EX) καθώς και προηγμένη εγκατάσταση για την συναρμολόγηση μη ηλεκτρικών πυροκροτητών (NONEL). Σύγχρονη και πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία, διασφαλίζει σταθερή ποιότητα στο προϊόν και μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Η ύπαρξη ολοκληρωμένου δικτύου πυρόσβεσης στις εγκαταστάσεις της, όπως και πυροσβεστικών οχημάτων, η διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση και οι αυστηρές διαδικασίες λειτουργίας της επιχείρησης, συμβάλλουν σημαντικά στην ασφάλεια του προσωπικού και των εγκαταστάσεων της εταιρείας.